Verzenden en bezorgen

De meeste producten uit onze webshop worden verzonden via PostNL.

Wij hebben enkele producten op voorraad. Echter wijzigt dit zo vaak,  dat bij ons altijd tijdens de bestelling telefonisch of via de mail contact word opgenomen om een afspraak met u te maken. Wilt U dit sneller weten? U kunt altijd contact met ons opnemen!
Het is per artikel verschillend voor de bezorgmethode, voor kleine artikelen versturen we dit via PostNL en bij de grotere artikelen brengen we het met onze eigen bezorgservice!

Track en Trace
Van zendingen via PostNL is een Track en Trace code beschikbaar ,waarmee je de status van de aflevering van je bestelling kunt volgen. Deze code ontvang je per email, nadat de zending bij PostNL is aangeboden.

Bergsma meubelen bezorgservice.

Grote producten, zoals banken en/of tafels worden veelal door onze eigen bezorgservice afgeleverd. Vooraf wordt dan telefonisch een bezorgafspraak ingepland.

Verzendkosten.

Voor leveringen via PostNL geldt dat de verzending GRATIS is voor bestellingen van € 75,- of hoger in Nederland. Voor leveringen van grote producten via onze eigen bezorgdienst geldt ook dat er in principe geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Is er echter sprake van aflevering op een etage, dan kunnen – afhankelijk van de situatie ter plaatse – extra kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden tijdens de bestelprocedure inzichtelijk gemaakt.