Woningstoffering

Al doet onze bedrijfsnaam anders vermoeden, u kunt bij Bergsma Meubelen ook terecht voor iedere vorm van vloerbedekking. Bent u op zoek naar een PVC-vloer, vinyl, laminaat, of tapijt? Loop dan eens binnen bij Bergsma Meubelen en laat u informeren over alle mogelijkheden.Een vloer is zeer bepalend voor de rest van het interieur en juist omdat u bij Bergsma Meubelen alles op interieurgebied onder een dak vindt is het een stuk eenvoudiger om alle kleuren en materialen op elkaar af te stemmen. Ook hier kan onze interieurstyliste u van dienst zijn.

 Met name de PVC-vloer is momenteel erg populair en wordt dan ook vaak door ons gelegd. Ook het egaliseren van uw ondervloer wordt door onze eigen vakmensen gedaan. In onze showroom treft u vele soorten, kleuren en merken aan van PVC-vloeren, onder andere M-Flor, Viva Floors, Ambiant en Gelasta. Naast prachtige houtmotieven is er ook een ruime keuze in tegelmotieven. Dit geldt eveneens voor vinyl, dat ook vele toepassingen kent.Op tapijtgebied is ook steeds meer mogelijk. De merken Interfloor, Belakos, Gelasta en Edel Tapijt bieden een enorme keus in niet alleen kleuren, maar ook materialen zoals daar zijn; polyamide, polypropyleen, wol en katoen.

 

GORDIJNEN

Uw raambekleding is vaak zeer bepalend voor de inrichting van uw woning. U vindt bij ons een zeer complete collectie aan gordijnstoffen, toepasbaar in uw hele woning. Of u nu op zoek bent naar overgordijnen, vitrage of in-betweens, op onze ruime afdeling in woningtextiel treft u een zeer uitgebreide collectie stoffen aan van onder andere de merken A House of Happiness, Holland Haag, Dekortex en Unland. Van de meeste van deze stoffen kunnen ook vouwgordijnen worden gemaakt.
Ook voor projecten kunt u bij Bergsma Meubelen terecht voor brandvertragende stoffen.

Naast gordijnstoffen voeren wij ook een compleet assortiment aan rolgordijnen, horizontale-en verticale jaloezieën en plissé’s van onder andere de merken Luxaflex, Am-Design en ABZ Raamdecoraties. Dit alles met een kundig advies van onze vakmensen. Wij komen gratis bij u opmeten en monteren, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.Ook is het bij Bergsma Meubelen altijd mogelijk om de kleurstalen even thuis te bekijken zodat u altijd de juiste keuze maakt!